3 دلیلی که ستاره کروات را از استقلال فراری داد
به گزارش مجله پزشکی، مسئولان استقلال و کادرفنی با تمدید قرارداد دوساله این بازیکن مخالف هستند و این درحالی است که میلیچ اصرار دارد برای دو سال در استقلال بماند.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، میلیچ در چند مرحله به باشگاه اخطاریه فرستاد و قبل از ترک تهران احتیاج به اخطاریه مجدد نداشت، چون فرایند کار طی این مدت به صورت قانونی طی شد و استقلال از پرداخت حقوق این بازیکن امتناع کرد و می توانست بدون مشکل برود.
نحوه برخورد دوگانه سرمربی استقلال با بازیکنان تیمش این فکر را در اذهان تقویت می نماید که بعد از منع قانون جذب بازیکنان خارجی احتمالا حالا این مدیران و کادرفنی تیم ها هستند که باید بقایای بازیکنان خارجی را در لیگ برتر پاک نمایند و احتمالا بعد از رفتن رسن و میلیچ در ادامه نوبت به بازیکنانی مثل شیخ و یا رادوشویچ خواهد رسید.
مسئولان استقلال می گویند فعلا شیخ ماندنی است و مسئله ای وجود ندارد، هرچند او هم از ترکیب اصلی دور شده است. جلسه فکری درباره شیخ هم به زمانی برمی شود که بین او و دیاباته بعد از بازی با فولاد شکرآب شد.
فرهیختگان
منبع: خبرگزاری دانشجو