ساده ترین روش تشخیص آجیل کهنه و تازه ، با این ترفند آجیل رنگ شده را تشخیص دهید
به گزارش مجله پزشکی، یک متخصص تغذیه در ارتباط با روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش خبرنگاران، سمیرا ربیعی متخصص تغذیه با اشاره به روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی گفت: به طور کلی باید از مصرف انواع آجیل فله ای پرهیز کرد زیرا احتمال وجود آلودگی های قارچی و کپک در این نوع آجیل بالا است.
وی با اشاره به اینکه تشخیص سالم بودن آجیل برای افراد عادی کاری سخت است به چند راه حل ساده برای تشخیص سالم و بهداشتی بودن آجیل از روی ظاهر آن اشاره نمود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از راه های تشخیص تازه بودن آجیل را عدم وجود بوی نامطبوع و اصطلاحاً ترشیدگی در آن بیان کرد و اضافه کرد: وجود کپک و بقایای حشرات نشانه کهنه بودن آجیل است.
وی اضافه کرد: باید توجه داشت که آجیل تازه، ترد است. البته این تردی، با تردی حاصل از بو دادن آجیل فرق دارد.
به گفته ربیعی، اضافه کردن رنگ به انواع مغزدانه ها موضوعی است که در سال های اخیر رواج پیدا نموده است که برای تشخیص این موضوع، پیشنهاد می گردد آجیل را چند ثانیه در دستان خود نگه دارید. اگر پس از این مدت، دست شما رنگ گرفت باید از مصرف این آجیل خودداری کنید.
این دکترای علوم تغذیه توصیه کرد: آجیل را صرفاً از فروشگاه های معتبر و با بسته بندی های بهداشتی تهیه کنید و به تاریخ فراوری و انقضای آن توجه کنید.
منبع: همشهری آنلاین