طراحی ماشینی دانش بنیان برای حفر و نصب همزمان کابل و لوله در زمین، جلوگیری از خروج سالانه 7 میلیون یورو ارز از کشور

به گزارش مجله پزشکی، یک شرکت دانش بنیان با طراحی دستگاه حفر و نصب همزمان کابل و لوله، هزینه ها و تبعات عملیات عمرانی را در بخش های مختلف کاهش داد

طراحی ماشینی دانش بنیان برای حفر و نصب همزمان کابل و لوله در زمین، جلوگیری از خروج سالانه 7 میلیون یورو ارز از کشور

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدرضا بداقی مدیرعامل شرکت صنعتی تلاشگران سپهر شاهرود که این محصول را فراوری نموده است، گفت: ماشین نصب فیبر نوری مکاهمه در مدل های مختلف طراحی شده اند. این ماشین ها به صورت همزمان حفاری و نصب فیبر نوری در زمین را انجام می دهند و عرض کمی از زمین را تخریب می نمایند.

نصب مکاهمه نوار اخطار در حین حفاری

از جمله ویژگی های این دستگاه نصب فیبرنوری به صورت همزمان به همراه تخلیه خاک سرندی، پوشش و نصب نوار اخطار و بک فیلد، قابلیت استفاده از سیستم های کنترل، سیستم حرکت هیدرواستاتیک، امکانات رفاهی، گرمایشی و سرمایشی کابین اشاره نمود.

این سامانه بعلاوه دارای سیستم های ارتعاش گیر و فرکانس گیری کابین، فرمان گیری هیدرولیکی و سیستم تعلیق اختلاف سطح است.

از این فناوری در ساخت ترنچرهای باغی هم استفاده می گردد. این ماشین در زهکشی مزارع کشاورزی و خطوط انتقال آب مورد استفاده قرار می گیرد. ماشین قادر است در هر ساعت 100 الی 300 متر عملیات زهکشی مزارع کشاورزی را بطور کاملاً مکاهمه و 200 الی 400 متر حفاری و نصب لوله به طور همزمان را انجام دهد.

حفاری از طریق یک بوم و زنجیر حفاری صورت می گیرد که امکان افزایش بوم برای حفاری تا عمق 3 متر و عرض 40 الی 70 سانتیمتر در بوم اول و از 70 الی 100 سانتیمتر در بوم دوم را می تواند محقق کند.

در حال حاضر یکی از ضرورت های عرصه کشاورزی در ایران، صرفه جویی در مصرف آب است. به همین دلیل با استفاده از این دستگاه، لوله های آب در عمق زمین کار گذاشته می شوند تا کم تر آب تزریق شده، تبخیر گردد. مشخصا نمی توان این حفاری را بواسطه بیل مکانیکی انجام داد زیرا به ریشه درختان و گیاهان آسیب وارد می نماید اما دستگاه طراحی شده از طریق ما این قابلیت را دارد که صرفا به میزان لوله، زمین را حفاری کند.

ایجاد بیش از 100 فرصت شغلی

به صورت مستقیم 23 فرصت شغلی در این شرکت دانش بنیان ایجاد شده است و پیش بینی می گردد تا 90 فرصت شغلی هم به صورت غیرمستقیم ایجاد شده باشد.

اما همچنان زمینه صادرات این محصول ایران ساخت، فراهم نشده است. با فراوری این محصول از خروج ارز از کشور جلوگیری شده است. طبق محاسبات صورت گرفته، فراوری این محصول دانش بنیان، در سال حدودا مانع خروج 7 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

دستگاه فراوری شده در این شرکت، یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد و علاوه بر این خدمات پس از فروش محصول ما هم کاملا در دسترس و نهایتا ظرف مدت 48 ساعت در دستور کار قرار می گیرد. تهیه و تامین قطعات هم برای خریداران فراهم شده است و آموزش رایگان هم پس از خرید محصول ارائه می گردد.

مهم ترین بخش هایی که امروز می توانند از این دستگاه استفاده نمایند، معادن، مخابرات و کشاورزی است. جلوگیری از تخریب زیست محیطی، تسریع در امور و صرفه جویی در هزینه ها از جمله مهم ترین مزیت های این دستگاه به شمار می رود.

کاهش زمان حفاری و لوله گذاری یا نصب کابل، از دیگر مزایای ماشین نصب فیبر نوری مکاهمه است. کار با دستگاه های مشابه، روزهای زیادی زمان می برد و تبعاتی همانند ترافیک و سخت شدن تردد را در پی دارد در حالی که استفاده از این دستگاه ایران ساخت، با سرعت بالایی انجام می گردد و در همان لحظه، سطح پر می گردد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، بعلاوه از اهمیت نیروی انسانی در توسعه فعالیت های دانش بنیان گفت و ادامه داد: کشور ما سرمایه انسانی کارآمدی دارد و احتیاج است تا این نیروی انسانی مدیریت و حمایت گردد تا با سازماندهی بهتر، نتایج مطلوبی کسب کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 7 آبان 1400 بروزرسانی: 7 آبان 1400 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 1252

به "طراحی ماشینی دانش بنیان برای حفر و نصب همزمان کابل و لوله در زمین، جلوگیری از خروج سالانه 7 میلیون یورو ارز از کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی ماشینی دانش بنیان برای حفر و نصب همزمان کابل و لوله در زمین، جلوگیری از خروج سالانه 7 میلیون یورو ارز از کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید