پایانه تاکسیرانی موقت تهرانپارس دائمی می گردد
به گزارش مجله پزشکی، پایانه تاکسیرانی تهرانپارس که به صورت موقت فعالیت می کرد تا یک ماه آینده فعالیت خود را به صورت دائمی شروع خواهد نمود.

خبرنگاران/ سارا جعفرزاده: حدود 3 سال از راه اندازی موقت انتهاه تاکسیرانی سه راه تهرانپارس می گذرد. این درحالی است که با توجه به موفقیت آمیز بودن این طرح، قرار است این انتهاه تاکسیرانی به صورت دائمی به فعالیت خود ادامه دهد.
حامد میرزابیگی معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار منطقه 8 در این باره گفت: این انتهاه تاکسیرانی با مساحتی بالغ بر 2 هزار متر مربع در سه راه تهرانپارس ایجاد شده که از طریق نیوجرسی و به روش خشکه چینی فضای این انتهاه از معبر جدا شده بود. حالا با توجه به اینکه استقبال مسافران از این انتهاه خوب بود تصمیم به دائمی شدن فعالیت این انتهاه گرفته شد.
میرزابیگی به تعداد خطوط تاکسی در این انتهاه اضافه کرد: 5 خط تاکسی فعال در انتهاه تاکسیرانی تهرانپاس داریم. از جمله یک خط به مقصد پردیس و مابقی خط های تاکسی در راستا میدان راه آهن، انتهاه ثامن الحجج(ع)، انتهاه جنوب و ... فعالیت می نمایند. در حال حاضر طرح آزمایشی این انتهاه تاکسیرانی رو به انتها است و قرار است تا ماه آینده فعالیت این انتهاه به صورت رسمی و دائمی شروع گردد و به مسافران خدمات ارائه دهد. در حال حاضر این انتهاه مسقف نیست و قرار است با اعتبار سنجی که در سال آینده انجام خواهد شد این انتهاه به امکانات بیشتری مجهز گردد.
ایجاد انتهاه تاکسیرانی تهرانپارس به کاهش بار ترافیک یاری بسیاری نموده است. تاثیر این موضوع تا جایی است که منجر به حذف چراغ هدایت سه راه تهرانپارس شده است.
منبع: همشهری آنلاین