7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج

به گزارش مجله پزشکی، برنج شفته به برنجی گفته می گردد که بر اثر جوشیدن زیاد و یا آب بیش از حد حالت چسبنده پیدا نموده و بافت دانه دانه و مجزای خود را از دست داده است.

7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج

چطور از شفته شدن برنج پیشگیری کنیم؟ درست کردن برترین پلو بدون خمیر شدن موضوعی است که برای خیلی افراد اهمیت زیادی دارد. اما آیا چیزی در خصوص روش های جلوگیری از شفته شدن برنج می دانید؟ چقدر با فوت و فن پخت برنج برای شفته نشدن آن آشنا هستید. با برنج شفته چی درست کنیم؟ در ادامه با خبرنگاران همراه باشید تا با راه های جلوگیری از شفته شدن برنج آشنا شوید.

راه های جلوگیری از شفته شدن برنج

آن را در آب نمک خیس کنید

برنج را حداقل یک الی دو ساعت در آب نمک خیس کنید. برای این کار باید برنج را بشویید. سپس برنج را داخل یک ظرف بزرگ آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. معمولا برای برنج آبکش به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق غذاخوری نمک اضافه می گردد. برای برنج کته نیز هر دو پیمانه برنج به یک قاشق نمک احتیاج دارد.

از قابلمه مناسبی بهره ببرید

اگر قابلمه برنج شما کوچک باشد، برنج فضای کافی برای باز شدن نخواهد داشت و این موضوع موجب شفته شدن برنج می گردد.

برنج را در زمان مناسبی آبکش کنید

اگر برنج را دیر آبکش کنید و زیاد از حد نرم گردد، برنج شما احتمالاً شفته و چسبناک خواهد شد. برای آبکش کردن سعی کنید زمانی برنج را آبکش کنید که نه خیلی سفت است و نه خیلی نرم و فقط کمی بافت آن از حالت خیلی خشک خارج شده و تا حدودی قد کشیده است.

کمی روغن به برنج اضافه کنید

در زمان جوشیدن برنج بهتر است 2 قاشق روغن به آن اضافه کنید تا بهتر بپزد. هر چقدر برنج شما روغن کمتری داشته باشد، احتمالا شفته تر به نظر خواهد رسید. ریختن یک استکان آب سرد داخل قابلمه برنج در زمان پخت برنج موجب می گردد برنج خوب قد بکشد.

برنج را با آب سرد نشویید

یکی از اشتباهاتی که خیلی از خانم ها انجام می دهند، شستن برنج با آب سرد بعد از آبکش کردن آن است. این کار موجب می گردد برنج شما به اصطلاح شوک گردد و دیگر قد نکشد.

آن را زیاد هم نزنید

هم زدن بیش از حد برنج در زمان پخت موجب می گردد دانه های برنج خرد شوند و حالت خمیری و شفته پیدا نمایند.

بیش از حد به آن آب اضافه نکنید

خیلی از افراد بعد از دم کردن برنج و زمانی که برنج را آبکش کردند، چند بار به آن آب اضافه می نمایند تا بخار کند. اضافه کردن آب بیشتر از حد احتیاج می تواند موجب شفته شدن برنج قالبی و کته گردد. برای تماشا دستورهای آشپزی خانگی حلوا ضیابری خوشمزه و محلی گیلانی را بخوانید.

با برنج شفته چه غذایی درست کنیم؟

  • از آن به عنوان ته دیگ برنج در یک قابلمه برنج دیگر است.
  • با برنج شفته ته چین مرغ یا ته چین گوشت درست کنید.
  • شما می توانید از برنج شفته برای تهیه سوپ، آش، شیر برنج، کوکو، کوفته برنجی و شله زرد بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی، طرز تهیه کتلت گوشت با پنیر پیتزا را در مجله بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 29 شهریور 1401 بروزرسانی: 29 شهریور 1401 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 1551

به "7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید