توصیه های وزارت بهداشت برای تقویت سیستم ایمنی بدن
به گزارش مجله پزشکی، تهران (پانا) - سخنگوی وزارت بهداشت تغذیه صحیح را عاملی برای مقابله با بیماری های ویروسی خواند و تاکید نمود که با افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن می توان از ابتلا به کرونا جلوگیری کرد.

سیماسادات لاری گفت: انجام مراقبت های تغذیه ای برای افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس ها امری لازم است. توصیه می کنیم روزانه از منابع ویتامین C شامل انواع میوه ها و سبزی ها و همچنین منابع حاوی آهن و روی شامل جگر، گوشت قرمز، تخم مرغ و حبوبات بهره ببرید.
وی اضافه نمود: توجه کنید که پیاز خام حاوی ویتامین C است و می توان روزانه همراه با غذا آن را استفاده کرد. در تهیه سوپ و آش از شلغم که حاوی ویتامین C است بهره ببرید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از مصرف تنقلات شور، کنسروها، غذاهای چرب و سرخ شده، سوسیس و کالباس خودداری کنید. در این ایام غذاهایی که به خوبی پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی یا کباب نیم پز جدا خودداری کنید. نوشیدن مایعات نیز به حفظ ایمنی بدن یاری می نماید.
منبع: خبرگزاری پانا