طرز تهیه کیک خیس کاکائویی

به گزارش مجله پزشکی، کیک خیس خانگی دستورالعمل پیچده ای ندارد اما در عین سادگی بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

در مشخص مقدار مواد اولیه کیک خیس شکلاتی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد که شما از چه لیوانی بهره ببرید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.

تخم مرغ3 عدد

روغن مایع1/5 لیوان

شکر1/5 لیوان

پودر کاکائو4 قاشق غذاخوری پر

شیر به دمای محیط رسیده1/5 لیوان

آرد سفید قنادی2 لیوان

وانیل شکری1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر2 قاشق چایخوری

ابتدا یک قالب مناسب برای تهیه کیک خیس انتخاب می کنیم و برای اینکه کیک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ریخته و تمام ظرف را چرب می کنیم و سپس مقداری آرد(خیلی کم) به قسمت های چرب شده به مانند تصویر زیر می ریزیم.

مرحله دوم

سپس شکر و پودر کاکائو را درون ظرف دیگر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو باز گردد.

مرحله سوم

سپس شیر را به ظرف اضافه می کنیم و ابتدا با قاشق هم می زنیم چون اگر خشک باشد نمی توان از هم زن استفاده کرد و بعد از اینکه مقداری با قاشق هم زدیم با هم زن برقی به طوری که شکر و پودر کاکائو در شیر حل بگردد هم می زنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه حدود سه دقیقه با هم زن مواد را هم زدیم، روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد غلظت پیدا کند و بعد از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار می گذاریم تا بعد از پختن برای روی کیک و تزیین استفاده کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ ها را درون یک ظرف جداگانه میشکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم و تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه می کنیم و با هم زن مخلوط می کنیم

مرحله ششم

آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط می کنیم و چند بار الک می کنیم و سپس آن را به آرامی و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.

مرحله هفتم

مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد نموده بودیم می ریزیم و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع می کنیم و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد می کنیم. این کار به نظر ساده باعث می گردد کیک پف زیادی کند.

مرحله هشتم

قالب را حدود 30الی 35 دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و بعد از آن قالب را از فر خارج می کنیم و برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته شده چاقو را در کیک فرو میکنیم و اگر موادی به کیک نچسبید یعنی کیک پخته شده است.

مرحله نهم

سپس به صورت دلخواه کیک را برش می زنیم و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودیم را روی آن می ریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکلات به خورد کیک برود.

کیک خیس شکلاتی

نکات مهم تهیه کیک خیس شکلاتی :

در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم که باعث می گردد پف کیک گرفته گردد.

15 دقیقه قبل از اینکه آغاز به پختن کیک بکنیم باید فر را گرم کنیم و در دمای 170 درجه بگذاریم.

تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می گردد پف کیک گرفته گردد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 دی 1399 بروزرسانی: 2 دی 1399 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 743

به "طرز تهیه کیک خیس کاکائویی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه کیک خیس کاکائویی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خیس کاکائویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید