طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ کیک کافی شاپی خوش عطر

به گزارش مجله پزشکی، کیک نسکافه ای مانند طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی یکی از خوش عطرترین و دلپذیرترین انواع کیک خانگی است که هواداران زیادی در میان علاقه مندان به طعم قهوه و نسکافه دارد. این کیک انتخابی عالی برای میان وعده، پذیرایی از مهمان یا حتی جشن تولد است. ترکیب رایحه نسکافه با بافت نرم کیک، تجربه ای دلپذیر برای ذائقه فراهم می نماید. در این مطلب طرز تهیه کیک نسکافه ای را به روشی ساده و دقیق بخوانید تا برای میهمانی و دورهمی هایتان به میز پذیرایی تان رنگ و لعابی دیگر دهید.

طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ کیک کافی شاپی خوش عطر

مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای

  • تخم مرغ چهار عدد
  • شکر یک لیوان سرپر
  • شیر ولرم یک لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آرد سفید قنادی دو لیوان
  • بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
  • نسکافه فوری دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو (اختیاری) به مقدا لازم
  • گردو خردشده (اختیاری) به میزان لازم

مراحل تهیه کیک نسکافه ای

مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه ای، همه مواد را حدود 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب نموده و کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید. اگر از علاقه مندان قهوه و نسکافه هستید، طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه برترین پیشنهاد برای شما است.

مرحله دوم: تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه ای، تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل داخل کاسه ای بزرگ بریزید. با همزن برقی به مدت پنج دقیقه با سرعت بالا بزنید تا ترکیب حجیم، کرم رنگ و کشدار گردد. این مرحله در پف کردن نهایی کیک نقش مهمی دارد. سپس شیر را کمی حرارت دهید. در نهایت آن را در نسکافه حل نموده و کنار بگذارید. طرز تهیه کیک قهوه خیس را حتما امتحان کنید.

مرحله سوم: شیر نسکافه را اضافه کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه ای، شیر و نسکافه حل شده را به آرامی به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید. سپس مخلوط را حدود 30 ثانیه با دور کند هم زن، هم بزنید. سپس روغن مایع را هم اضافه کنید و مجدد برای دقایقی، مخلوط را هم بزنید تا کامل یکدست گردد.

مرحله چهارم: مواد خشک را ترکیب کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه ای، نوبت به مواد خشک می رسد. در ظرفی جداگانه، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک نموده و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید. با لیسک به روش دورانی مخلوط را هم بزنید تا پف مواد حفظ گردد. برای دورهمی های محبت آمیز و کوچیک تان حتما طرز تهیه مینی کیک شکلاتی را مدنظر داشته باشید.

مرحله پنجم: گردو را به مایه کیک اضافه کنید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه ای، برای طعم بهتر کیک تان در صورت دلخواه می توانید گردوها را خرد و به مایه کیک تان اضافه کنید. در نهایت آرام و به شکل دورانی مایه را هم بزنید. سپس خمیر یا همان مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را چند بار روی سطح کارتان بکوبید تا هوای اضافه خارج گردد. در نتیجه پف کیک نسکافه ای مجذوب نماینده تان نمی خوابد. در صورت علاقه مندی به طعم نسکافه و گردو پس طرز تهیه کیک قهوه و گردو را از دست ندهید.

مرحله ششم: پخت کیک

در پنجمین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه ای، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. 45 تا 55 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. بعد از 45 دقیقه با خلال چوبی، کیک را تست کنید؛ اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک تان پخته است. پس از پخت، قالب را از فر خارج نموده و 10 دقیقه صبر کنید. سپس کیک را از قالب بیرون بیاورید و روی توری خنک نماینده قرار دهید. در نهایت با کمی پودر کاکائو، سس کارامل یا خرده گردو روی کیک تان را تزئین کنید.

نکات کلیدی برای تهیه کیک نسکافه ای حرفه ای

قبل از آنالیز نکات جزئی تر، بهتر است بدانید که تهیه کیک نسکافه ای می تواند تنوع زیادی داشته باشد. با تغییر جزئی در مواد، می توان نسخه های مختلفی مثل کیک شکلاتی، خامه ای یا کیک خیس آماده کرد. در ادامه انواع کیک نسکافه ای را می خوانید که به شما یاری می نمایند برترین نسخه را مطابق سلیقه تان تهیه کنید.

طرز تهیه کیک نسکافه ای کافی شاپی

برای رسیدن به طعمی مانند کیک های کافی شاپی، از نسکافه با کیفیت و تازه بهره ببرید. شما می توانید کمی اسپرسو فوری به شیر اضافه کنید تا طعم قهوه قوی تر گردد. استفاده از قالب گرد با ارتفاع میانه و پخت دقیق، ظاهر زیبا و بافت نرم به کیک می دهد. بعلاوه برای تزئین می توانید از سس شکلات یا خامه نسکافه ای بهره ببرید.

انواع کیک نسکافه ای

کیک های نسکافه ای ترکیبی مجذوب نماینده از طعم قهوه و شیرینی هستند که هم برای عصرانه و هم دورهمی های محبت آمیز مناسب هستند. بافت نرم و عطر دلنشین نسکافه در لایه های کیک یا کرم، تجربه ای دلپذیر و انرژی بخش خلق می نماید. می توان با خامه، مغزها یا تکه های شکلات تزئین کرد تا کیکی خوش رنگ و خوش طعم داشته باشید. در ادامه با انواع کیک های نسکافه ای بیشتر آشنا خواهید شد.

1. کیک نسکافه ای شکلاتی

در این مدل، یک قاشق غذاخوری دیگر پودر کاکائو و 50 گرم شکلات تخته ای ذوب شده به مواد اضافه کنید. ترکیب طعم تلخ شکلات با نسکافه، عمق و غنای بیشتری به کیک می دهد. این مدل کیک برای علاقه مندان به طعم های سنگین تر و تلخ تر بسیار مناسب است.

2. کیک نسکافه ای با خامه

برای این مدل، کیک را پس از خنک شدن به دو یا سه لایه تقسیم کنید و بین لایه ها خامه نسکافه ای قرار دهید. خامه را با 2 قاشق چای خوری نسکافه فوری و میزانی پودر قند ترکیب کنید. این مدل برای پذیرایی در مناسبت های خاص یا تولدها بسیار مجذوب نماینده است.

3. کیک نسکافه ای خیس

اگر به کیک های مرطوب علاقه دارید، پس از خارج کردن کیک از فر، محلولی از شیر، نسکافه و کمی شکر آماده نموده و با قلم مو یا قاشق روی کیک ولرم بریزید. این کار باعث می گردد بافت کیک مرطوب و خیس گردد، شبیه به کیک های دسری معروف. از طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر غافل نشوید.

4. کیک نسکافه ای بدون شیر

در صورت حساسیت یا رژیم خاص، می توانید شیر را با آب ولرم یا شیر بادام جایگزین کنید. البته بهتر است نسکافه را ابتدا در آب جوش حل نموده و پس از سرد شدن به مواد اضافه کنید تا طعم طبیعی تر داشته باشد.

5. کیک نسکافه ای تولد

برای تهیه کیک تولد نسکافه ای، می توانید از دو برابر این دستور استفاده نموده و کیک را در دو قالب جداگانه بپزید. سپس با خامه قهوه ای و میوه های خشک یا شکلاتی تزئین کنید. ترکیب نسکافه با خامه و گردو، طعمی منحصر به فرد و شیک به کیک تولد می دهد.

6. کیک نسکافه و گردو

برای علاقه مندان به طعم های سنتی تر، افزودن گردو به خمیر کیک توصیه می گردد. گردو طعم نسکافه را متعادل نموده و بافت کیک را دلچسب تر می نماید. هنگام استفاده از گردو، آن را کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد گردد.

7. خامه نسکافه ای

برای تهیه خامه نسکافه ای، دو پیمانه خامه صبحانه را با یک قاشق غذاخوری نسکافه و دو قاشق پودر قند مخلوط کنید. با همزن بزنید مخلور را خوب هم بزنید تا فرم بگیرد. این خامه گزینه ای عالی برای لایه میانی یا روکش انواع کیک نسکافه ای است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 28 مرداد 1404 بروزرسانی: 28 مرداد 1404 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 1854

به "طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ کیک کافی شاپی خوش عطر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ کیک کافی شاپی خوش عطر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید