ضیافت شیرینی های نو نوروزی

به گزارش مجله پزشکی، زندگی امروز/ یکی از لذت بخش ترین کار های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان ها پذیرایی کنید.

ضیافت شیرینی های نو نوروزی

به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی، یکی از لذت بخش ترین کار های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان ها پذیرایی کنید.

نان پسته سوئدی

مواد لازم:

کره: 200 گرم

پودر قند: 80 گرم

آرد: 250 گرم

پسته (خردشده): 50 گرم

هل: یک چهارم قاشق چای خوری

مربای توت فرنگی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بریزید و هم بزنید تا یکدست گردد.

پسته خردشده را با آرد مخلوط کنید و داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا یکدست گردد.

سپس داخل مواد کره ای بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر گردد.

خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس از یخچال خارج و به مقدار یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در مرکز آن فرورفتگی ایجاد کنید.

خمیر را هم به همین ترتیب آماده کنید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه بپزید.

سپس از فر خارج و داخل سینی خنک کنید و در محل فرورفتگی ایجاد شده مربای توت فرنگی بریزید.

شیرینی را در ظرف چیده روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

اسلایس خشکبار

مواد لازم:

شیرعسلی: یک قوطی

کره: 90 گرم

کُرن فلکس: 130 گرم

بادام پرک: 75 گرم

کشمش: 110 گرم

خلال پسته: 30 گرم

گردو (خردشده): 30 گرم

گیلاس شکری شده (خردشده): 30 گرم

قیصی (خردشده): 65 گرم

شکلات (ذوب شده): 250 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کف یک قالب 30×20 را کاغذ انداخته به طوری که 2 سانت از لبه های قالب بلندتر باشد.

شیرعسلی و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکدست گردد.

شکلات ذوب شده را کف قالب پخش کنید.

مابقی مواد را در کاسه ای ریخته و شیرعسلی و کره روان شده را روی آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

سپس به طور یکنواخت روی شکلات کف قالب بریزید و به مدت 3 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس به مقدار های دلخواه برش بزنید.

قطاب پسته ای

مواد لازم:

کره: 200 گرم

پودر قند: 80 گرم

آرد: 250 گرم

پسته (خردشده): 50 گرم

هل: یک چهارم قاشق چای خوری

مربای توت فرنگی: به مقدار لازم

تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه خمیر:

زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید.

بعد کره نرم شده و ماست را اضافه و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر و مایه خمیر را هم بیفزایید و ورز دهید.

اگر چسبندگی داشت دوباره آرد را اضافه کنید.

البته خمیر نباید زیاد هم سفت گردد.

خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و در دمای معمولی اتاق یک تا 2 ساعت بماند تا ور بیاید.

طرز تهیه مواد میانی:

پودر پسته، خاک قند و هل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

بعد از آماده شدن خمیر سطح کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر گرد یا با دهانه لیوان میانه قالب بزنید.

وسط هر دایره از مواد میانی بگذارید و دو طرف خمیر را بچسبانید و آنرا گرد یا هلالی کنید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

سپس در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

بعد در پودر قند بغلتانید و در ظرف بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.

می توانید این قطاب را در فر درست کنید.

بدین ترتیب بعد از آماده شدن قطاب ها، آنها را در سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی گردد.

بعد از فر درآورید و کمی که خنک شد در پودر قند بغلتانید.

نکته:

1. در تهیه خمیر می توانید از یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر یا مایه خمیر بهره ببرید. در صورت استفاده از بیکینگ پودر خمیر برای ور آمدن باید در یخچال بماند و اگر از مایه خمیر استفاده کردید، خمیر در جای گرم بهتر به عمل می آید.

2. اگر مایه خمیر از نوع فوری نباشد، باید حل گردد. پس آن را با دو قاشق سوپ خوری آب ولرم، یک قاشق چای خوری پودر قند و کمی نمک (نوک کارد) مخلوط کنید تا کمی بماند و به عمل بیاید.

کوکی بادام زمینی و کشمش

مواد لازم:

کره: 100 گرم

شکر: 150 گرم

آرد: 150 گرم

تخم مرغ: یک عدد

بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

نمک: یک دوم قاشق چای خوری

کره بادام زمینی همراه با تکه های بادام زمینی: 125 گرم

کشمش: 150 گرم

طرز تهیه:

همه مواد به جز کشمش را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست گردد.

سپس کشمش را اضافه و با قاشق همه مواد را مخلوط کنید.

در آخری یک قاشق سوپ خوری از مواد را بردارید و در سینی از قبل کاغذ انداخته بگذارید.

آن را در فر با دمای 190 به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

منبع: زندگی روز
انتشار: 7 شهریور 1400 بروزرسانی: 7 شهریور 1400 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 1186

به "ضیافت شیرینی های نو نوروزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضیافت شیرینی های نو نوروزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید