یک ترکیب بی نظیر و خوشمزه از قارچ و مرغ
به گزارش مجله پزشکی، کرپ ها انواع و اقسام دارند. البته این تنوع مربوط به فرمول پخت کرپ نیست، چرا که بیشتر کرپ ها با یک مواد و روش پخت می شوند.
تنوع کرپ ها به مواد داخل آنها بستگی دارد که در اینجا مخلوط قارچ و مرغ و طعم دهنده های دیگر پیشنهاد شده است.
مواد لازم برای کرپ
150 گرم آرد
2 /1 ق م نمک
1 عدد تخم مرغ
3 پیمانه شیر
روغن کمی
1. در یک کاسه آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر شیر و تخم مرغ را مخلوط کنید و کم کم به آرد اضافه کنید و سریع هم بزنیدتا مایه خمیر یکدست و یکنواخت گردد و هیچ گلوله آردی در آن باقی نماند.
این خمیر آماده را در ظرفی در بسته در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.
2. تابه ای گرد و نچسب انتخاب کنید. کف تابه را با میزان کمی روغن چرب کنید. تابه را روی حرارت بگذارید تا خوب داغ گردد. به میزان یک چهارم لیوان از خمیر استراحت نموده را (بعد از یک ساعت) برداشته و در تابه بریزید. تابه را به راست و چپ تکان دهید تا مایه خمیر همه سطح تابه را بپوشاند و یکدست پهن گردد.
3. وقتی خمیر را ریختید بهتر است حرارت کم یا میانه باشد تا خمیر نسوزد. وقتی که خمیر خودش را گرفت و حباب هایی در نان ایجاد شد، موقع برگرداندن آن است تا طرف دوم هم طلایی و پخته گردد. همه مایه کرپ را به همین ترتیب به شکل نان درآورده و کنار بگذارید.
مواد داخل کرپ
1. گوشت مرغ را به شکل خلالی برش بزنید و با نمک و فلفل و میزان کمی آب بپزید.
2. قارچ را شسته به صورت ورقه ورقه ای درآورید. پیاز را هم پوست کنده بشویید و به شکل نگینی خرد کنید.
3. تابه ای روی حرارت بگذارید، میزان کمی روغن در آن ریخته و پیازها را حرارت دهید تا سبک شوند. بعد قارچ ها را بیفزایید و تفت دهید. مرغ را هم اضافه نموده در صورت نیازبا میزانکمی نمک و فلفل مزه دار کنید.
4. مواد داخل کرپ را داخل نان های آماده شده ریخته و پنیر موزارلای رنده شده را روی آنها بپاشید.
مواد لازم
250 گرم گوشت مرغ
150 گرم قارچ
100 گرم پنیر موزارلا رنده شده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه ای برای تزئین
نمک و فلفل به میزان کافی
روغن به میزان لازم
یه جور دیگه
می توانید کرپ ها را بعد از ریختن مواد داخلشان به شکل بقچه جمع کنید و دوباره کمی در تابه روغنی سرخ کنید وبه شکل دلمه سرو کنید.
منبع: همشهری آنلاین