شروع برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان

به گزارش مجله پزشکی، خبرنگاران/هرمزگان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از شروع برداشت میوه گرمسیری جم در باغ های هرمزگان اطلاع داد.

شروع برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان

به گزارش خبرنگاران، مسعود گرگیج در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برداشت میوه گرمسیری جم در باغ های هرمزگان شروع شده است، اظهار کرد: پیش بینی می گردد سال جاری پنج تن میوه جم از باغ های هرمزگان برداشت گردد.

وی با اشاره به اینکه برداشت جم آخر مرداد به سرانجام می رسد، افزود: جم یا جمبولان میوه ای کمیاب است که به صورت پراکنده در دو هکتار از باغ های شهرستان های بندرعباس، میناب و رودان کشت می گردد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه میوه درخت جم بیضی شکل، رنگ آن قرمز تیره و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد، افزود: گل های این درخت به علت شهد فراوان منبع خوبی برای تغذیه زنبورهای عسل است.

گرگیج با اشاره به اینکه درخت جم، بومی کشورهای هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری جهان کشت می گردد، توضیح داد: این میوه سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن است و پوست آن موجب افزایش کارایی دستگاه گوارش ، کبد و تنظیم ضربان قلب می گردد، همچنین سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 2 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 123

به "شروع برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید