آموزش تهیه گراتن بروکلی

به گزارش مجله پزشکی، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه گراتن بروکلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

آموزش تهیه گراتن بروکلی

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات ویزای تحصیلی استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

به گزارش، بروکلی از آن دسته سبزیجاتی است که خواص بیشماری دارد، اما طعم ویژه آن باعث می گردد که زیاد هوادار نداشته باشد و اگر احیانا استفاده گردد به دلیل رنگ زیبایش و به عنوان تزیین به کار برده می گردد. در این غذا گراتن بروکلی و همچنین استفاده از سس ماست و پنیر، طعم آن را پوشانده و شما را به خوردن آن علاقه مند می نماید.

بروکلی 950 گرم

شیر 1 لیوان

خامه نصف لیوان

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا 12 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

  • آموزش آشپزی؛ از بمب سیب زمینی و کوفته نخود تا سوپ ترشک

بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.

در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم. آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته گردد. سپس خامه و شیر را اضافه نموده و هم می زنیم تا غلیظ گردد. بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر می گذاریم.

منبع: شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 مهر 1399 بروزرسانی: 23 مهر 1399 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 600

به "آموزش تهیه گراتن بروکلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تهیه گراتن بروکلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید