سیمفردوی انبه سیمفردوی انبه
به گزارش مجله پزشکی، در گرمای طاقت فرسای تابستان، هیچ چیز به میزان یک دسر خنک و خوشمزه نمی تواند روح و جانمان را جلا دهد. دسری خوشمزه و خوش عطر که طعم ناب و عطر دلپذیرش همه را شگفت زده خواهد نمود. سیمفردوی انبه، دسری ایتالیایی با طعم بی نظیر و ظاهری وسوسه انگیز، همان طعم دلچسبی است که در یک روز گرم تابستانی هوش خوردن آن را دارید.

طرز تهیه سیمفردوی انبه را در این مقاله به صورت گام به گام مطالعه خواهید کرد. زمانی که لقمه ای از این دسر خنک را در دهان می گذارید، طعم و عطر انبه رسیده با شیرینی ملایم و خنکای دلچسب، لذتی وصف ناشدنی دارد. گویی در باغی انبوه از انبه های رسیده قدم می زنید و خنکای نسیم بهار روح و جانتان را نوازش می دهد.
سیمفردوی انبه، دسری ساده و درعین حال شیک و مجلسی است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. با این دسر خوشمزه می توانید مهمانان خود را شگفت زده کنید و خاطره ای خوش از طعم بهشتی انبه در فکر آن ها به یادگار بگذارید.
مقدار کالری در هر 100 گرم | 150 کالری |
زمان لازم برای آماده سازی | حدود 30 الی 40 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | احتیاجی به پخت ندارد. |
تعداد نفرات | 8 نفر |
درجه سختی | میانه |
سیمفردوی انبه
سیمفردوی انبه، دسری سنتی و اصیل از کشور ایتالیا است که با طعمی دلچسب و بافتی نرم و لطیفی که دارد هر ذائقه ای را مجذوب خود می نماید. این دسر ترکیبی بی نظیر از طعم ترش وشیرین انبه، خامه نرم و لطیف، و عطروطعم زعفران و پودر هل است که در کنار هم تجربه ای به یادماندنی را خلق می نمایند.
درست کردن سیمفردوی انبه کار آسانی است و احتیاجی به مهارت های آشپزی حرفه ای ندارد. تنها با کمی حوصله و چند قلم مواد اولیه ساده می توانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم خاص و متفاوت آن لذت ببرید.
سیمفردوی انبه؛ یک دسر لطیف و خنک برای روزهای گرم تابستانمی توانید طرز تهیه برترین انواع دسر را با آموزش های بلاگ خبرنگاران راحت و بی دردسر یاد بگیرید.
برای تهیه سیمفردوی انبه به مواد زیر احتیاج دارید:
انبه | 2 عدد درشت |
شکر | 7 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
خامه صبحانه یا خامه قنادی (به دلخواه) | 200 گرم |
زعفران دم نموده غلیظ | 1 قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
وانیل | به میزان دلخواه |
خلال پسته | به میزان کافی |
طرز تهیه سیمفردوی انبه
طرز تهیه سیمفردوی انبه به صورت مرحله به مرحله به توضیح زیر است:
مرحله اول: برای درست کردن سیمفردوی انبه، ابتدا انبه ها را پوست گرفته و فیله آن را به صورت تکه تکه خورد کنید. تکه های خورد شده انبه را داخل بلندر یا مخلوط کن بریزید. سپس 3 قاشق غذاخوری از شکر را به همراه زعفران دم نموده و پودر هل به آن اضافه کنید. این مواد برای چند دقیقه کامل با هم میکس کنید تا خوب پوره شوند.
مرحله دوم: در ادامه پس از جداکردن زرده تخم مرغ ها از سفیده آن ها، زرده ها را به پوره انبه داخل بلندر افزوده و سفیده آن ها را جداگانه در یک ظرف بریزید. حالا دوباره بلندر را روشن کنید و زرده ها را با سایر مواد پوره شده کامل میکس کنید تا پوره یکنواخت و یکدست شود.
مواد لازم برای تهیه سیمفردوی انبهمرحله سوم: اکنون باید 3 قاشق به جای مانده از شکر را به سفیده تخم مرغ ها بیفزاید و ظرف را روی بخار کتری قرار دهید. سفیده تخم مرغ و شکر را مرتباً هم بزنید تا زمانی که شکر کاملاً در سفیده حل شود و سفیده تخم مرغ نیز کف کند.
مرحله چهارم: حالا که ذرات شکر در سفیده تخم مرغ حل شده و سفیده نیز کف نموده، ظرف را از روی بخار کتری بردارید و وانیل را به ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر اضافه نمایید سپس با همزن برقی برای مدت 5 الی 7 دقیق روی دور تند، مواد را با هم مخلوط کنید تا هنگامی که سفیده تخم مرغ فرم گرفته و پف کند. حالا کاسه را برگردانید اگر مواد از کاسه بیرون نریخت یعنی کار تمام است.
مرحله پنجم: در این مرحله نوبت به آماده کردن خامه دسر می رسد. خامه صبحانه را به همراه یک قاشق شکر به جای مانده در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. اگر شما به جای خامه صبحانه از خامه قنادی استفاده می کنید دیگر احتیاجی نیست که به آن شکر بیفزایید.
مرحله ششم: سپس مخلوط انبه و سفیده تخم مرغ را به خامه افزوده و آن را با لیسک و به آرامی فولد کنید. توجه داشته باشید که مایه دسر باید به آرامی با هم مخلوط شوند تا از خوابیدن پف سفیده تخم مرغ جلوگیری شود.
مرحله هفتم: اکنون داخل قالب دلخواهتان را با کیسه فریزر پوشانده و کف آن را با خلال پسته پر کنید. حالا مایع دسر را به آرامی داخل قالب ریخته و با استفاده از یک قاشق مرطوب سطح آن را صاف کنید.
مرحله هشتم: قالب را برای 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود. حالا سیمفردوی انبه شما آماده شده است، آن را از یخچال خارج نموده و در ظرف سرو دلخواه خود برگردانید. برای سرو سیمفردوی انبه را در مقدار های دلخواه برش بزنید. به یاد داشته باشید که این دسر پس از خارج شدن از یخچال باید سریع سرو شود زیرا در صورت گرم شدن سریع ذوب خواهد شد.
مخلوط کردن مواد اولیه در مخلوط کن یا بلندربه همین سادگی می توانید برای یک عصر دلچسب بهاری با تهیه سیمفردوی انبه از مهمان های خود پذیرایی کنید. البته شیک انبه نیز یکی از برترین گزینه ها برای سرو در بهار و تابستان است که طرز تهیه آن را نیز می توانید از بلاگ خبرنگاران یاد بگیرید.
خواص سیمفردوی انبه
سیمفردوی انبه یک دسر شیرین ملایم است که طعمی متعادل و دلچسبی دارد برای روزهای گرم تابستان مناسب است. خواص انبه بر هیچ کس پنهان نیست. این دسر هم به علت این که حاوی میزان زیادی انبه است، خواص بسیاری برای بدن دارد.
سیمفردوی انبه سرشار از ویتامین A است پس برای چشم و پوست بسیار مفید است. بعلاوه منبعی غنی از ویتامین C بوده و به همین علت به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید. علاوه بر این سیمفردوی به علت فیبر زیادی که دارد هضم غذا را آسان نموده و از یبوست نیز جلوگیری می نماید.
خواص بی نظیر انبه در دسر دلچسب سیمردوی انبهبعلاوه به علت وجود پتاسیم، برای سلامت قلب و عروق مفید است و به موجب احساس سیری طولانی مدتی که ایجاد می نماید باعث کاهش وزن خواهد شد. پس اگر دم عیدی قصد دارید لاغر شوید حتماً این سیمفردوی انبه را در رژیم خود قرار دهید.
فوت وفن های طرز تهیه سیمفردوی انبه و نکات آن
برای تهیه سیمفردوی انبه از انبه های رسیده و خوش طعم بهره ببرید؛ زیرا انبه های رسیده طعمی شیرین تر و عطری دلپذیرتر دارند.
برای این که پوره انبه شما یکدست تر و لطیف تر باشد باید انبه را در مقدار های کوچک تری برش بزنید. هر مقدار برش های انبه شما کوچک تر باشد به همان مقدار سیمفردوی انبه شما لطیف تر خواهد بود.
اگر پوره انبه شما غلظت زیادی داشت، می توانید با افزودنی میزان اندکی آب یا شیر، غلظت آن را به حد مناسب برسانید.
اگر طعم انبه را دوست دارید، می توانید با بیشتر کردن میزان انبه، طعم انبه دسر را قوی تر کنید. به جای شکر نیز می توانید از شیره انگور بهره ببرید که هم طعم بهتر و هم خاصیت بیشتری دارد.
سیمفردوی انبه؛ طعم بهشتی و خنکی که لطافت بهاری را با آن تجربه می کنید.برترین روش برای نگهداری از سیمفردوی انبه، قرار دادن آن در یخچال است. دسر را در یک ظرف درب دار قرار دهید یا روی آن را کیسه فریزر بکشید تا از خشک شدن و تغییر طعم آن جلوگیری شود.
سیمفردوی انبه را می توانید برای 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
تاریخچه سیمفردوی انبه
سیمفردوی انبه، دسری خوشمزه و خنک بااصالت ایتالیایی است. تاریخچه دقیق این دسر تعیین نیست، اما ریشه آن به دوران رنسانس در ایتالیا باز می شود. در آن موقع مردم ایتالیا از دسرهای خنک و یخی به عنوان راهی برای فرار از گرمای تابستان و خنک شدن استفاده می کردند.
سیمفردوی انبه به تدریج در سراسر اروپا محبوبیت پیدا کرد و در قرن هجدهم در بین مردمان فرانسه، اسپانیا و انگلستان هواداران بسیاری برای خود پیدا کرد. در هر کشوری طرز تهیه سیمفردوی انبه باتوجه به مواد اولیه محلی و ذائقه مردم آن کشور کمی دستخوش تغییروتحول شده است.
سیمفردوی انبه با بافتی لطیف و عطری دلپذیردر قرن نوزدهم، سیمفردوی انبه به عنوان دسری لوکس و مجلسی شناخته می شد و در مهمانی ها و مجالس سرو می شده است. در این زمان از مواد اولیه گران قیمتی مثل زعفران، وانیل و بادام در تهیه این دسر استفاده می کردند.
در قرن بیستم سیمفردوی انبه به علت سادگی در تهیه و طعم دلچسبی که داشت به دسری محبوب در بین مردم تبدیل شد. امروزه نیز این دسر در سراسر دنیا شناخته شده و محبوب است.
و اما در آخر…
در این مقاله طرز تهیه سیمفردوی انبه را به شما آموزش دادیم. سیمفردوی انبه، دسری ساده و درعین حال شیک و مجلسی است که می توانید به راحتی در منزل آن را تهیه کنید و از خوردن آن کنار دوستان و عزیزانتان لذت ببرید.
سیمفردوی انبه؛ طعم بی نظیری که عاشقش خواهید شد.پس در این گرمای تابستان، با تهیه سیمفردوی انبه، سفری به سرزمین آفتاب را تجربه کنید و از طعم بهشتی انبه لذت ببرید، اما این سفر با خبرنگاران پایانی ندارد…
منبع: اسنپ فود