طرز تهیه فالوده سیب با عسل خوشمزه
به گزارش مجله پزشکی، فالوده سیب به عنوان یک معجون شفابخش، از ترکیب میوه سیب با عسل و عرقیات درست می گردد و برترین زمان مصرف آن بسته به نوع بیماری اشخاص فرق دارد.

سیب میوه ای با املاح و ویتامین های فراوان است که از آن به عنوان معجزه طبیعت یاد می گردد و در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. فالوده سیب که از ترکیب این میوه با عسل و عرقیات درست می گردد، یک میان وعده مغذیست که گاه به عنوان عصرانه یا شامی سبک نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه با طرز تهیه فالوده سیب با عسل، برترین زمان مصرف فالوده سیب و خواص درمانی فالوده سیب با ما همراه باشید …
طرز تهیه فالوده سیب با عسل
مواد لازم | |
سیب زرد یا سیب گلاب | 2 عدد |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب نموده | کمی |
دستور تهیه
- سیب ها را بشویید، پوست آن ها را بگیرید و سپس رنده کنید.
- سیب رنده شده را در کاسه ای بریزید، 1 قاشق غذاخوری عسل و 1 قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل گردد.
- در پایان مقداری زعفران آب نموده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.
- مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک گردد.
- فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.
چند نکته مهم
- برای تهیه فالوده سیب بهتر است از سیب زرد یا سیب گلاب استفاده نموده و ترجیحا از سیب قرمز و سیب سبز استفاده نکنید.
- در صورت دسترسی به میوه به می توانید 1 عدد به رسیده و شیرین را رنده نموده و به این فالوده اضافه کنید.
- افزودن عرقیاتی مانند عرق بیدمشک، بهار نارنج و نسترن بهتر است با دستور پزشک معالج و بسته به نوع بیماری افراد صورت گیرد.
برترین زمان مصرف فالوده سیب
- فالوده سیب را می توانید به عنوان عصرانه یا شامی سبک مورد استفاده قرار دهید.
- برترین زمان مصرف فالوده سیب برای برطرف کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست.
- برترین زمان مصرف فالوده سیب برای تقویت سیستم عصبی و برطرف استرس و اضطراب، یک ساعت قبل از خواب است. البته برای برطرف این مشکل بهتر است در ترکیب فالوده سیب از عرق بیدمشک نیز استفاده گردد.
- برترین زمان مصرف فالوده سیب برای برطرف گرمازدگی در فصول گرم سال، بعد از ظهر است. با افزودن چند تکه یخ به فالوده سیب می توان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه که باعث خنکی و تسکین گرمای بدن می گردد، استفاده کرد.
خواص درمانی فالوده سیب
- فالوده سیب برای تقویت قلب و کبد، برطرف کم خونی و برطرف تپش قلب موثر است.
- خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است.
- مصرف فالوده سیب با عسل به برطرف اسهال، دل پیچه و استفراغ یاری می نماید.
- استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی یاری می نماید.
- مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد می گردد.
- افرادی که احساس ضعف، خستگی و کسالت می نمایند با مصرف این معجون می توانند تا حد زیادی این حس را از خود دور نمایند.
سخن آخر
فالوده سیب خوراکی خوشمزه و با ارزش غذایی بالاست که اگر با عسل درست گردد طعم فوق العاده ای خواهد داشت؛ بنابراین می توان آن را در فصل گرما جایگزین بستنی و سایر نوشیدنی هایی کرد که با شکر، رنگ و اسانس غیر طبیعی درست می شوند و نه تنها خاصیتی ندارند بلکه سلامتی را نیز به خطر می اندازند. پیشنهاد می کنیم علاوه بر فالوده سیب، فالوده شیرازی را نیز در منزل تهیه کنید و از خواص آن به خصوص در فصل گرما استفاده کنید. شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را به وسیله بخش ارسال نظر به ما منتقل کنید و اگر تجربه ای در این زمینه دارید با دیگران به اشتراک بگذارید.