طرز تهیه کوکوی به

به گزارش مجله پزشکی، این کوکو طعم شیرین دارد و یک شام خوشمزه و سبک برای شب های زمستانی است؛ در ضمنً گیاهخوارها هم می توانند آن را بخورند.

طرز تهیه کوکوی به

به گزارش، طرز تهیه کوکوی به را به سادگی یاد خواهید گرفت.

به متوسط 2 عدد

تخم مرغ 3 عدد

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

زعفران محلول در آب 1 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

شکر 1 قاشق سوپخوری

ابتدا به ها را بشویید و سپس آن ها را پوست بگیرید. در یک کاسه مناسب به ها را با رنده درشت، رنده کنید. حال تخم مرغ ها را اضافه کرده و آن ها را خوب با به های رنده شده مخلوط کنید.

در این زمان زعفران محلول در آب را همراه با شکر و آرد برنج به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. کمی نمک هم بزنید. مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را یکباره داخل تابه بریزید و پخش کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد، سپس آن را برش بزنید و به آرامی برش ها را برگردانید.بعد از آنکه کوکو آماده شد، آن ها را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

مقدار شکر داخل این کوکو بسته به ذائقه تان دارد. می توانید مقدارش را کمتر یا زیادتر کنید.این کوکو را در فر هم می توانید درست کنید به این ترتیب مقدار روغن کمتری استفاده شده و برای آن دسته از افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب تر خواهد بود و دقت کنید که حرارت تابه باید کم باشد، چون به زود می سوزد.

منبع: مجله آشپزی مثبت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 11 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: biotec-ney.ir شناسه مطلب: 260

به "طرز تهیه کوکوی به" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی به"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید