مقاله: طرز تهیه چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه در خانه
به گزارش مجله پزشکی، اگر فر شما درجه حرارت 100 درجه یا پایین تر ندارد از گرم نگه دار فر برای خشک کردن میوه استفاده کنید. در این صورت مدت زمان بیشتری برای خشک کردن میوه لازم دارید. زمانی که میوه ها کاملا خشک، بدون آب و چیپسی شدند پروسه خشک شدن میوه به سرانجام رسیده است.
*چای سبز خواص ضد پیری دارد و برای پیشگیری از بسیاری بیماری ها به خصوص پایین آوردن فشار خون بسیار مفید است.
چای سفید را با مقداری آب دم کنید. برای دم کردن چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه، میوه خشک ها و گل محمدی خشک گردیده را در چای سفید بریزید. در صورت تمایل نعنا هم اضافه کنید. برای دم کردن چای سفید حتما از آب گرم (نه آب در حال جوش) استفاده کنید. آب در حال جوش طعم چای سفید را تلخ می نماید. به ازای هر 2 قاشق چایخوری چای سفید یک فنجان آب گرم ضروری است. زمان دم کشیدن چای سفید بیشتر از چای سیاه است. چای سفید برای دم کشیدن به 7 تا ده دقیقه زمان احتیاج دارد.
*نوشیدن منظم چای سبز سبز افزایش تراکم و چگالی استخوان ها، سلامت پوست و دندان ها می گردد. این در حالی است که چای سفید مثل چای سبز و قهوه سبب تغییر رنگ دندان ها نمی گردد.
یکی از بهترین خواص درست کردن چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه این است که احتیاجی به شیرین کردن آن ها با انواع قند و شیرینی و شکر نیست و طعم شیرین میوه خشک کفایت می نماید. البته میزان شیرین شدن طعم دمنوش بستگی به طعم و شیرینی میوه ای دارد که با آن دمنوش و چای درست می کنید. تا به حال چای سفید را امتحان نموده اید. چای سفید بومی کشور چین و شمال هند است و نسبت به چای سبز و سیاه طعم و رنگ ملایم تری دارد. چای سفید از برگ های تازه و جوان چای بدون طی کردن مراحل کامل خشک کردن چای درست می گردد به همین دلیل برای درست کردن چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه بهتر است از چای سفید استفاده کنید.
منبع مقاله: طرز تهیه چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه در خانه